Locatie Lochem

Dreamzzz kinderopvang is in september 2017 gestart in de hoek’woning’ aan de Noorderwal 39 midden in het centrum van Lochem. Lochem is een echte stad en ligt aan de rivier de Berkel en het Twentekanaal. Onze centrale ligging is prettig voor de werkende ouder(s), maar geeft ons ook de mogelijkheden om met de kinderen even de stad in te gaan, om plantjes te kopen voor op de groep, de markt een bezoek te brengen of de bak spullen bij de plaatselijke supermarkt te kopen.

Dreamzzz Kinderopvang biedt in Lochem een kinderdagverblijf en Peutergroep. Ondanks dat we midden in het centrum liggen, hebben we een heerlijke natuurtuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en hebben we zowel binnen als buiten veel ruimte tot onze beschikking.

Naast ons kinderdagverblijf hebben we aan de Koopsdijk 1b (Lochemse Hockeyclub) onze BSO. De natuur en de mooie velden zijn de ideale plek om op ontdekking uit te gaan, een spel te spelen of een potje te voetballen. Daarnaast worden er gedurende het jaar workshops aangeboden waar kinderen aan kunnen deelnemen.

Inschrijven
Kinderdagverblijf Noorderwal
Peutergroep Noorderwal
BSO Koopsdijk