Locatie Lettele

In Lettele een natuurlijk, klein, Sallands plattelandsdorp zijn wij in september 2017 met Dreamzzz Kinderopvang gestart. Het dorp ligt tegen Deventer aan en in de kern van het dorp staat de kerk, omringd door de school, winkels en cafés. Alle inwoners kennen elkaar.

Wij zijn gevestigd met het Kinderdagverblijf en de Peutergroep in de school. Doordat wij met onze locatie in de Basisschool Sancta Maria zitten krijgen we de kans om op een natuurlijke manier met de school samen te werken. In samenspraak met de school verzorgen wij een doorgaande leerlijn van 3 maanden tot 12 jaar.

Naast ons kinderdagverblijf hebben we aan de Sportweg 1 in Kulturhus ‘De Spil’ onze BSO. De natuur, de sporthal en de mooie velden zijn de ideale plek om op ontdekking uit te gaan, een spel te spelen of een potje te voetballen. Daarnaast worden er gedurende het jaar workshops aangeboden waar kinderen aan kunnen deelnemen.

Doordat wij een centrale plaats in nemen in het dorp creëren wij een verlengstuk van de belangrijkste leefomgeving namelijk thuis! Wij zorgen dat de omgeving waarin uw kind verblijft op een holistische wijze is ingericht en afgestemd is op de behoeften om te ontwikkelen die hij of zij nodig heeft.

Inschrijven
Kinderdagverblijf Sancta Maria
Peutergroep Sancta Maria
BSO De Spil